Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeremain Lens denkt aan vertrek


19 april 2012 - Ondanks een contract tot de zomer van 2015 overweegt Jeremain Lens een vertrek bij PSV. Daarbij gaat zijn voorkeur uit naar een mooie club in Engeland of Duitsland.

'De Premier League en Bundesliga vind ik de mooiste competities ter wereld. Qua voetbal ligt me dat waarschijnlijk het beste, het spel is er meer op kracht gebaseerd', aldus Lens in een interview met NuSport. Twee jaar geleden was er al voldoende buitenlandse belangstelling maar koos hij voor een geleidelijke stap omhoog van AZ naar PSV.

"Ik probeer me te houden aan de route die ik heb uitgestippeld. Ik speel nu twee jaar bij PSV. Tot nu toe is het een leuke en leerzame tijd waarin ik het liefst twee keer kampioen was geworden. Dat is helaas niet gelukt, maar dat speelt geen rol in een beslissing over mijn toekomst. Net zoals het geen rol speelt dat ik geen topseizoen achter de rug heb. Wie zegt dat ik volgend jaar wel een topseizoen heb?"

Lens weet niet of er belangstelling is. De aanvaller: "We zien het wel. Ik ben wel realistisch: Manchester City en Barcelona zullen zich niet voor mij melden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!