Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen weigert eerste bod op Narsingh


19 april 2012 - Ajax heeft een eerste bod bij SC Heerenveen neergelegd voor Luciano Narsingh. Dit indicatieve bod is door SC Heerenveen afgewezen. Er is echter nog voldoende ruimte voor onderhandelingen.

"Ik weet inmiddels dat Luciano een voorkeur heeft voor Ajax", aldus technisch directeur Johan Hansma in De Telegraaf. "De insteek is nog steeds om Narsingh te behouden. We willen zijn contract tot 2013 openbreken, opwaarderen en verlengen. Maar daar zijn twee partijen voor nodig en eerlijk gezegd, denk ik dat de kans daarop klein is. Indien hij niet bijtekent, willen we voorkomen dat hij volgend jaar transfervrij de deur uitloopt en hem graag verkopen."

Hansma vervolgt: "We houden wel rekening met de prijs- kwaliteitverhouding. Als niemand het ons verlangde bedrag betaalt, maken we graag nog een seizoen gebruik van Luciano's diensten."

Hansma: "Ajax heeft al een indicatief bod uitgebracht, maar dat hebben we afgewezen. Heerenveen heeft nu tegen de zaakwaarnemer van Narsingh - Mino Raiola - gezegd eerst te kijken of hij er met de club kan uitkomen. Overigens is het ons om het even of dat Ajax of een andere club is."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!