Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord trekt aanbod aan Cabral in


19 april 2012 - Feyenoord heeft een contractaanbieding aan Jerson Cabral ingetrokken. Club en speler waren al weken in gesprek met elkaar over een langere toekomst. Cabral heeft in Rotterdam-Zuid nog een contract tot de zomer van 2013.

"We hebben geprobeerd om te verlengen met Jerson", aldus technisch directeur Martin van Geel in gesprek met De Telegraaf. "Hij en zijn zaakwaarnemer zijn er op dit moment niet klaar voor om voor langere tijd bij te tekenen. Als het goede gevoel nog ontbreekt, is dat de keuze van de speler. Jammer, want ook hij is een talent dat uit onze eigen jeugdopleiding is voortgekomen en voor wie mogelijkheden zijn bij Feyenoord."

Van Geel wil nog niet zeggen of hij komende zomer overgaat tot verkoop van Cabral. "Daar doe ik geen uitspraken over. Het is wel zo dat wij een bepaald transferbeleid hebben. Op dit moment is hij tot volgend jaar zomer nog gewoon verbonden aan onze club. En ik sluit ook niet uit dat we in een later stadium nog een keer om de tafel zullen zitten", zo besloot Van Geel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!