Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pot denkt dat Nuytinck bij Ajax past


22 april 2012 - Ajax wil zich komende zomer versterken met een centrale verdediger. Nicolas Moisander (AZ) en Bram Nuytinck (NEC) zijn nadrukkelijk in beeld.

Cor Pot begrijpt wel waar Ajax interesse in Nuytinck heeft. 'Een echt leidersfiguur', aldus de bondscoach van Jong Oranje in het Algemeen Dagblad, 'en een linkspoot. Dat is een groot voordeel. Die wil Frank in het centrum. Ik ook trouwens. Bram doet het goed, is een rustige en beschaafde jongen met perspectief en inzicht. Een prima kopper ook.'

De 21-jarige Nuytinck heeft in Nijmegen nog een contract tot de zomer van 2015. Ajax zal dus opnieuw met een flinke geldbuidel naar Nijmegen moeten gaan om een speler los te weken, eerder betaalde het vier miljoen euro voor Jasper Cillissen. Ajax wil sowieso een centrale verdediger aantrekken om zich zo te wapenen tegen een vertrek van Jan Vertonghen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!