Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roelofsen heeft vertrouwen in goede afloop


22 april 2012 - Richard Roelofsen keek een beetje door de nederlaag tegen Heracles heen. "Ik was de eerste 25 minuten heel tevreden. Het is ook lang geleden dat we in een wedstrijd zoveel kansen kregen. Maar de afwerking ontbrak en daar gaat het wel om", aldus de trainer van De Graafschap.

De oefenmeester tegenover Omroep Gelderland: "Zij scoren tweemaal door een rebound die net goed valt. Daarna hadden we wel moeite om overeind te blijven. Na rust gaat het niet zoals je wil. Toen we alles of niets speelden met man tegen man achterin en vleugelspitsen kregen we weer veel kansen. We gaan beter voetballen. Dat nemen we weer mee naar de volgende wedstrijden. Ik heb alle vertrouwen. Het gaat goed komen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!