Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Erwin Koeman aan de slag bij RKC


23 april 2012 - Erwin Koeman wordt de nieuwe trainer van RKC Waalwijk. In het Mandemakers Stadion is Koeman de opvolger van Ruud Brood die deze zomer de overstap maakt naar Roda JC. Koeman is op dit moment interim-coach bij FC Eindhoven.

Koeman tekende in Noord-Brabant een contract tot de zomer van 2014. Het is het tweede dienstverband van Koeman als trainer in Waalwijk. Eerder was hij al trainer in het seizoen 2004-2005. "Wij hebben gekozen voor een gevestigde naam die in het verleden heeft laten zien talentvolle voetballers beter te maken", aldus RKC Waalwijk-directeur Joost de Wit op de website van zijn club. "Erwin is zo iemand. Een toptrainer, die past bij RKC. Een persoon die om kan gaan met druk en zich niet snel van de wijs laat brengen", zo vervolgde De Wit.

Ook Koeman was blij: "Ik ken de club, heb hier eerder een seizoen gewerkt. Dat is mij uitstekend bevallen. De directie en de mensen die er werken, weten wat ze willen. Daar zijn zij heel duidelijk in. Ik vind dat ze het goed op de rails hebben staan. RKC is een gemoedelijke, warme club. Dat is voor mij belangrijk."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!