Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ismail Aissati wil zich focussen op titel


24 april 2012 - Ismail Aissati weet nog altijd niet waar hij aan toe is. De middenvelder is uitgegroeid tot basisspeler bij Ajax maar heeft in Amsterdam een aflopend contract. Zo weet Aissati nog niet waar hij over een paar maanden onder contract is.

Aissati wil er nog niet al te veel over nadenken, de middenvelder wil zich focussen op het binnenhalen van de titel. In de resterende drie duels mogen ze de voorsprong van zes punten op de achtervolgers niet meer wegggeven. "Absoluut niet", aldus Aissati in gesprek met AT5. "Maar zoals we allemaal zeggen, we moeten het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. Volgende week spelen we uit tegen Twente, hopelijk gaat dat een hele mooie wedstrijd worden en kunnen we het dan afmaken."

De middenvelder sprak nog niet met Ajax over een nieuw contract. Aissati in gesprek met AT5: "Ik probeer elke wedstrijd mijn best te doen. Als ze dan willen praten, kan dat altijd. Zo niet, even goede vrienden. Dan ga ik hier met een kampioenschap weg. Dat is me heel veel waard."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!