Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil rechtsback Sporting in ruil voor Labyad


24 april 2012 - PSV heeft nog altijd een eventuele vergoeding voor Zakaria Labyad van Sporting Lissabon uit haar hoofd gezet. Nu zou PSV denken aan Santiago Arias Naranjo als wisselgeld.

PSV had vorig jaar al interesse in de twintigjarige rechtsback. Toen koos de Colombiaan voor Sporting Lissabon. Arias komt dit seizoen nauwelijks aan spelen toe. Volgens De Telegraaf zou PSV de rechtsback graag in Eindhoven verwelkomen en daarmee de slepende affaire omtrent Labyad willen afsluiten.

In Eindhoven moet Arias de vervanger worden van Stanislav Manolev. Ondanks dat PSV onlangs de optie in zijn contract lichtte waardoor Manolev langer in Eindhoven onder contract staat werkt de club graag aan een transfer. Het lichten van het contract was puur een financiŽle kwestie waardoor PSV komende zomer nog iets voor de Bulgaarse back kan vragen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!