Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord droomt van terugkeer Dirk Kuyt


24 april 2012 - De vraag die Rotterdam-Zuid al weken bezig houd: keert Dirk Kuyt komende zomer terug bij Feyenoord? Feyenoord is achter de schermen in ieder geval druk doende. De 31-jarige Kuyt kan bij Feyenoord een langdurig contract tekenen, na zijn actie loopbaan wacht een functie in de technische staf.

Kuyt moet de komende jaren het boegbeeld van Feyenoord gaan worden. Volgens Voetbal International sprak technisch directeur Martin van Geel reeds met Dirk Kuyt in Katwijk over een tweede dienstverband in De Kuip. 'Ik bevestig noch ontken dat die aanbieding de deur uit is', zegt Van Geel tegen Voetbal International. 'Ik blijf bij mijn eerste commentaar dat Kuyt liever vandaag dan morgen welkom is bij Feyenoord, maar dat het een heel moeilijk verhaal zal worden'

Van Geel weerspreekt de berichten dat Feyenoord aan Kuyt heeft laten weten dat het nu of nooit is. Van Geel: 'Zo heb ik dat nooit gezegd. Of een speler over een of twee jaar nog van waarde is voor een club, kun je nooit voorspellen, dat moet je per jaar bekijken.' Feyenoord en Kuyt onderhouden na het vertrek van de speler in 2006 naar Liverpool nog altijd een nauwe band met elkaar.

De aanvaller weet ook dat er een zeker afbreukrisico is als hij terugkeert naar Feyenoord. Als Kuyt terugkeert naar de Eredivisie is Feyenoord zijn enige optie. Kuyt is van mening dat hij nog jaren op topniveau uit de voeten kan, ook in een andere competitie dan de Premier League. Er is voor Kuyt veel interesse van andere clubs. Echter is nog altijd onduidelijk of Liverpool daadwerkelijk afscheid wil nemen van Kuyt. De aanvaller heeft in Engeland nog een contract tot de zomer van 2013.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!