Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

El Ahmadi kan verlengen bij Feyenoord


24 april 2012 - Feyenoord wil graag door met Karim El Ahmadi, zo meldt het Algemeen Dagblad. Probeerde de clubleiding El Ahmadi vorig seizoen nog te slijten, nu zou de club graag zijn in 2013 aflopende verbintenis willen verlengen.

De afgelopen seizoenen probeerde Feyenoord de middenvelder te verkopen vanwege zijn forse jaarsalaris. Vorig seizoen werd hij zelfs enige tijd verhuurd aan een club uit Dubai. Dit seizoen is El Ahmadi onder trainer Ronald Koeman uitgegroeid tot een van de steunpilaren van Feyenoord.

De club hoopt nu het contract met El Ahmadi open te breken en te verlengen. Het is onbekend hoe de Marokkaans international hier zelf tegenover staat. Enkele jaren geleden betaalde Feyenoord maar liefst 5 miljoen euro aan FC Twente.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!