Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax denkt aan Simon Poulsen


25 april 2012 - Frank de Boer ziet in Simon Poulsen een interessante optie voor Ajax. De Deense linksback heeft een aflopend contract bij AZ en kan deze zomer dus transfervrij in Alkmaar worden opgehaald.

"Het lijkt me logisch dat we ook aan Poulsen denken", aldus Ajax-trainer Frank de Boer in gesprek met NUsport. "Daley Blind doet het nu heel goed als linksback en Dico Koppers heeft er ook al gespeeld, maar Nicolai Boilesen heeft ook volgend seizoen waarschijnlijk nog niet in de inhoud om 34 duels te voetballen."

"Dan ga je denken", aldus De Boer. "Jeugdspeler Mitchell Dijks komt er namelijk ook aan. En Poulsen is een interessante linksback met aanvallende kwaliteiten. Aan de andere kant kijk ik eveneens naar onze andere spelers op de linkerflank. Ik wil namelijk ook dat onze linksbuiten Derk Boerrigter zijn tegenstander buitenom blijft passeren. Die moet niet alleen maar naar binnen trekken om plaats te maken voor Poulsen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!