Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Benfica meldt zich voor Twente-duo


25 april 2012 - FC Twente is met Benfica in een gesprek over een eventuele dubbeltransfer van Nacer Chadli en Nickolay Mihaylov. Een delegatie van de Portugese topclub sprak afgelopen week op Schiphol met FC Twente over een transfer, zo meldt Voetbal International.

FC Twente is bereid mee te denken over een transfer van het tweetal. De 23-jarige Mihaylov zou afgelopen winter al een transferverzoek bij de clubleiding van FC Twente hebben neergelegd voor komende zomer. De 22-jarige Chadli is na de komst van Steve McClaren als coach zijn basisplaats in Enschede kwijt. Afgelopen weekend maakte de Belgisch international wel de winnende tegen Excelsior (0-1).

Beide spelers liggen in Enschede nog tot de zomer van 2014 vast. FC Twente kan dus een mooie transfersom voor het tweetal incasseren. Wie vermoedelijk ook uit Enschede vertrekt is Douglas. Er is belangstelling van Newcastle United en Aston Villa. De club uit Birmingham is bereid om Douglas pas eind augustus aan te trekken zodat de verdediger in aanmerking komt voor het Nederlands Elftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!