Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twijfels over John Guidetti


26 april 2012 - Een tweede, uitgebreider onderzoek bij John Guidetti heeft aangetoond dat de Zweedse aanvaller geen ernstige aandoening heeft. De kans is tegelijkertijd heel erg klein dat de aanvaller dit seizoen nog aan voetballen toekomt.

Guidetti werd in het Erasmus Medisch Centrum onderzocht. Het gevoel in zijn rechterbeen is nog niet terug en elke dag dat die noodzakelijke kracht er niet is wordt het herstel van zijn zenuwonsteking verder vertraagt. Clubarts Casper van Eijck had gisteren al contact met de medische staf van de Zweedse nationale ploeg.

De Zweedse voetbalbond is bijzonder bezorgd over de plotselinge medische problemen van de 20-jarige aanvaller. Ook met het oog op het aanstaande Euro 2012. Het is op dit moment nog niet in te schatten of de deelname van Guidetti op het EK betwijfeld moet worden.
'Morgen kan hij zich beter voelen en dan zal het herstel ongetwijfeld weer snel gaan', zegt Van Eijck in het Algemeen Dagblad. 'Maar we moeten afwachten.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!