Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior neemt afscheid van Lammers


26 april 2012 - Excelsior moet op zoek naar een nieuwe trainer. De club heeft besloten aan het einde van het seizoen afscheid te nemen van John Lammers. Zijn aflopende verbintenis wordt niet verlengd.

Lammers werd pas afgelopen zomer door de directie van Excelsior aangesteld nadat hij hiervoor twee seizoenen als assistent-trainer van Alex Pastoor op Kralingen werkte. "John heeft drie jaar naar volle tevredenheid bij ons gewerkt", aldus algemeen directeur Simon Kelder op de website van Exelsior.

Kelder vervolgt: "Hij moest deze zomer onder moeilijke omstandigheden aan een nieuw seizoen beginnen. Hij kreeg in zijn eerste jaar als hoofdtrainer te maken met veel nieuwe spelers die moesten worden ingepast. Samen met zijn collega's heeft hij alles gedaan om weer een representatief elftal het veld in het sturen."

"Als bestuur en directie hebben we desondanks besloten om het aflopende contract van de hooftrainer niet te verlengen", zo gaat Kelder verder. "Een moeilijke en tevens vervelende beslissing. Wij willen onze technische staf komend seizoen echter een andere invulling geven en gaan daarom op zoek naar een trainer die in dat plaatje past."

Excelsior hoopt de komende drie competitieduels nog rechtstreekse degradatie uit de Eredivisie te ontlopen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!