Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC legt Geert Arend Roorda vast


26 april 2012 - NEC heeft vandaag de komst aangekondigd van Geert Arend Roorda (SC Heerenveen) en Stijn de Looijer (FC Den Bosch). Beide spelers hadden een aflopend contract bij hun huidige club en maken derhalve transfervrij de overstap naar Nijmegen.

De 24-jarige Roorda tekende in Nijmegen een contract twee seizoenen tot 2014 met een optie voor één jaar tot 2015. Roorda doorliep de jeugdopleiding van SC Heerenveen waar hij ook zijn debuut in het betaald voetbal maakte. Roorda werkte vorig jaar al samen met Alex Pastoor toen hij een half jaar op huurbasis bij Excelsior speelde.

Geert Arend Roorda op de website van NEC: "Ik zie N.E.C. als een logische stap in mijn carrière. Het is een sfeervolle club met een talentvolle selectie. En er wordt goed voetbal gespeeld. Daarnaast kijk ik er naar uit om weer samen te werken met trainer Alex Pastoor".

Technisch Directeur Carlos Aalbers: "Geert Arend is een uitstekende aanwinst voor de selectie van N.E.C. We halen met hem een sterke en dynamische middenvelder in huis met goede technische kwaliteiten. We zijn dan ook zeer verheugd over zijn komst", aldus Aalbers.

De 20-jarige De Looijer maakte pas dit seizoen zijn debuut voor FC Den Bosch. Nu volgt al de overstap naar NEC waar een vierjarig contract voor hem klaar lag. De Looijer: "N.E.C. heeft aangetoond dat talenten zich daadwerkelijk ontwikkelen. Tijdens de gesprekken met de club heb ik daar nogmaals een duidelijke bevestiging van gekregen. Kortom, ik kijk er naar uit om er een succesvolle tijd van te maken in Nijmegen".

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!