Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook PSV meldt zich voor Luciano Narsingh


27 april 2012 - In navolging van Ajax en Wolfsburg heeft ook PSV zich officieel bij SC Heerenveen gemeld voor een transfer van Luciano Narsingh. De rappe buitenspeler wil graag een stap omhoog en heeft nu de keuze uit een aantal interessante opties.

In Eindhoven wordt Narsingh gezien als de perfecte aangever van spits Tim Matavz die dit seizoen nog maar moeilijk uit de verf komt. Mogelijk heeft PSV nu zelfs al een voordeel op Ajax. De Amsterdammers legden een bod van 3 miljoen euro bij SC Heerenveen neer voor Narsingh, iets waar de Friezen niet van onder de indruk waren.

Narsingh heeft in Heerenveen nog een contract tot de zomer van 2013. PSV ziet in Narsingh de ideale versterking voor haar aanval. Matavz kan dan worden voorzien van bruikbare voorzetten van Dries Mertens en Luciano Narsingh met Georginio Wijnaldum of Ola Toivonen kort achter de Sloveense aanvaller.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!