Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Benfica had miljoenen over voor Labyad


27 april 2012 - Zakaria Labyad speelt komend seizoen voor Sporting Lissabon, dat gisteren in de halve finale van de Europa League onderuit ging tegen Athletic Bilbao. Had de middenvelder voor Benfica gekozen dat had PSV daar financieel voordeel aan gehad.

Labyad is met Sporting Lissabon van plan om de clausule in zijn contract aan te vechten en vervolgens transfervrij de overstap te maken naar Portugal. Benfica had het netter willen oplossen en was volgens het Eindhovens Dagblad bereid de portemonnee te trekken.

Benfica zou bereid zijn geweest om ongeveer 3 miljoen euro neer te tellen. Dat bedrag had via allerlei opremies en een doorverkooppercentage met nog eens 3 miljoen euro kunnen groeien. PSV had daar wel oren naar, Labyad gaf echter de voorkeur aan die andere grote club uit Lissabon.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!