Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax aast op Gianni Zuiverloon'


27 april 2012 - Gianni Zuiverloon is nadrukkelijk in beeld bij Ajax om de opvolger te worden van Gregory van der Wiel, zo schrijven Spaanse media waaronder sportkrant AS. Zuiverloon zit momenteel op een dood spoor bij Real Mallorca.

Volgens AS zou Zuiverloon inmiddels al een aanbieding op zak hebben van Ajax. De rechtsback verruilde pas afgelopen zomer het Engelse West Bromwich Albion voor Mallorca. Op het Spaanse eiland kwam hij tot dusver niet verder dan 590 speelminuten in de Primera Division. Daarom wil Zuiverloon ook verder gaan kijken.

De voormalig jeugdinternational ligt bij Mallorca na dit seizoen nog twee jaar onder contract. Zuiverloon doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord waar hij ook het eerste elftal haalde. In Nederland speelde hij later voor RKC Waalwijk en SC Heerenveen voordat hij naar West Brom trok.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!