Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Persie en Kalou naar De Kuip


28 april 2012 - Feyenoord zet haar oude UEFA Cup-helden in het zonnetje. Tijdens het competitieduel tussen Feyenorod en Heracles Almelo wordt de selectie die de UEFA Cup in 2002 veroverde in het zonnetje gezet.

Inmiddels hebben coach Bert van Marwijk en de spelers Robin van Persie, Paul Bosvelt en Bonaventure Kalou hun komst toegezegd. Andere spelers hebben al laten weten te ontbreken. Zo is vrijetrappen specialist Pierre van Hooijdonk op vakantie) en moet Jon Dahl Tomasson het duel laten schieten omdat hij assistent-trainer van Excelsior is. Ook Tomasz Rzasa (verplichtingen als teammanager van het Poolse nationale elftal) ontbreekt.

Spelers Ebi Smolarek, Johan Elmander, Shinji Ono, Brett Emerton en Glenn Loovens hebben met hun eigen club al verplichtingen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!