Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Liverpool voor niets naar De Kuip


30 april 2012 - Een zware delegatie van Liverpool was gisteren in De Kuip aanwezig voor Feyenoord - AZ. Onder andere hoofdscout Steve Hitchen en manager Kenny Dalglish hadden het vliegtuig gepakt om Rasmus Elm te bekijken.

Op de tribune ontdekte de delegatie echter dat Elm ontbrak bij AZ. De Zweedse middenvelder was in de nacht van zaterdag op zondag vader geworden en had het duel laten schieten. Liverpool hoopt Elm later deze week alsnog uitvoerig te scouten. De scouting heeft de clubleiding van Liverpool al overtuigd van Elm die 7 miljoen euro moet kosten. Dalglish wil de speler zelf ook graag een keer aan het werk zien.

De Zweedse middenvelder kan bij de club van Dirk Kuijt een meerjarig contract tekenen waar hij jaarlijks 2 miljoen euro voor kan bijschrijven. Vooral in de Europa League maakte Elm een grote indruk op de scouts van Liverpool. AZ betaalde in het verleden 2 miljoen euro aan transfergeld voor Elm.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!