Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Maher verkozen tot talent van het jaar


8 mei 2012 - Adam Maher is verkozen tot het Talent van het Jaar. De achttienjarige middenvelder van AZ is terecht gekomen op een imponerend rijtje van namen die de Johan Cruijff Prijs eerder wonnen.

De afgelopen jaren schreven Arjen Robben, Wesley Sneijder, Salomon Kalou, Klaas-Jan Huntelaar, Ibrahim Afellay, Miralem Sulejmani, Eljero Elia, Gregory van der Wiel en Christian Eriksen de uitverkiezing op hun naam.

Elk jaar wordt de prijs uitgereikt door een jury waar naast Johan Cruijff ook Ronald Koeman, Frank de Boer, Youri Mulder, Jan van Halst, Phillip Cocu, Willy Dullens, Ron Jans, Wim Jonk en Bert van Marwijk deel van uitmaken.

Naast de prijs krijgt de prijswinnaar ook het recht om een Cruyff Court aan te leggen op een door hem te kiezen locatie. Mogelijk dat Maher in navolging van Ibrahim Afellay het trapveldje in zijn vaderland Marokko zal aan laten leggen.

Johan Cruijff roemde Maher: 'Hij is één van de meest constante voetballers geweest dit jaar, die bijna alle wedstrijden een vaste waarde is geweest voor AZ.' Maher reageerde ook opgetogen: 'Het is een fantastische prijs, die het seizoen compleet maakt.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!