Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Bas Dost voor vier jaar naar Wolfsburg'


11 mei 2012 - Bas Dost lijkt zijn loopbaan te vervolgens in de Bundesliga. Volgens Bild zal op korte termijn Dost een transfer naar VfL Wolfsburg afronden. Dost tekent bij Wolfsburg een vierjarig contract en SC Heerenveen kan 6,5 miljoen euro als transfersom bijschrijven.

Bas Dost had bij SC Heerenveen nog een contract tot de zomer van 2015. In Friesland had de topscorer van de Eredivisie echter ook een gelimiteerde transfersom die hem extra interessant maakte. Naast VfL Wolfsburg was er met name veel interesse uit de Premier League. Dost bezocht enkele weken geleden al Wolfsburg en had daar direct een goed gevoel bij.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Seker80000 op 11 mei 2012 om 14:50
Ajax fans! Kom laat je liefde voor Ajax! Ajax moet tot 40000 stemmen in de poll! Laten we haar helpen ze krijgen! Ga naar de link onderaan van het bericht en stem wat meer! Door te klikken op de "back" / "Reload" Je kunt opnieuw en opnieuw en zonder beperking te stemmen. Ik heb gestemd 200 keer in dit poll. Stuur deze link op alle mogelijke manieren. Alle Ajax-fans zouden moeten weten dit poll. Hier is de link-
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHpOeTgwd2FTYVAtZ3FOSXB1bHlIU2c6MQ#gid=0

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!