Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch zet duo uit de selectie


15 mei 2012 - In de strijd om promotie naar de Eredivisie lijkt er zich een soap af te spelen in Noord-Brabant. Bij FC Den Bosch zijn aanvoerder Jordens Peters en rechtsback Kees van Buuren per direct ui de selectie gezet door trainer Fons Groenendijk.

Aanleiding is dat beide spelers komend seizoen voor Willem II spelen. FC Den Bosch strijdt tegen Willem II in de finale van de playoffs voor promotie naar de Eredivisie. Vandaag sprak Groenendijk met beide spelers en vroeg hij op de man af of hij op de verdedigers kon rekenen. Volgens Groenendijk waren er te veel twijfels. Groenendijk in gesprek met het Brabants Dagblad: "Ze moeten fris zijn in hun bovenkamer en dat zijn ze niet. Daarom heb ik mijn verantwoordelijkheid genomen."

Daan van Dinther en Jeffrey Buitenhuis zijn hoogstwaarschijnlijk de vervangers van het duo in de basisopstelling van FC Den Bosch. Opvallend blijft het wel. Peters doorliep de jeugdopleiding van FC Den Bosch en groeide in de afgelopen seizoenen uit tot een boegbeeld. Van Buuren is bezig aan zijn derde seizoen in Den Bosch.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!