Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Theo Janssen wil weg, Genk toont interesse


4 augustus 2003 - Vitesse-middenvelder Theo Janssen wil de club liefst zo snel mogelijk verlaten. Hij is ontevreden omdat in de voorbereiding is gebleken dat hij niet tot de basis elf behoord. Het Belgische KRC Genk heeft interesse getoond.

"Dit ken ik niet, ik had altijd een vaste plaats als het seizoen begon. Ik kan niet meer dan mijn best doen, maar ik weet dat Gert Claessens de voorkeur krijgt op mijn positie als linkshalf. En aan de buitenkant spelen is niks voor mij."

Een overgang naar het Belgische Racing Genk ziet Janssen wel zitten. De Belgen bekeken de middenvelder in de oefenwedstrijd tegen Levski Sofia. Theo Janssen maakte als invaller een uitstekende indruk. Hij had enkele technische fraaie acties en gaf een aantal lange passes op maat: "Het ging lekker. Het leek wel weer op anderhalf jaar geleden. Maar ik weet niet wat de mensen van Genk er van vonden. En ik weet ook niet of dit mijn laatste wedstrijd voor Vitesse was. Maandag spelen we tegen de Bataven."

Vitesse-trainer Edward Sturing weet van de Genk: "Als er iemand weggaat, moet dat in overleg met mij. Ik heb niet gezegd dat Theo Janssen weg mag, we gaan eerst eens rustig kijken. Het is een kwestie van vraag en aanbod." (Omroep Gelderland)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!