Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II kondigt komst viertal aan


20 mei 2012 - Na afloop van Willem II - FC Den Bosch kondigde technisch directeur Marc van Hintum aan dat zijn club geen risico's gaat nemen met betrekking tot de selectie voor komend seizoen.

Van Hintum bevestigde dat Kees van Buuren en Jordens Peters (beide FC Den Bosch) komende zomer de overstap maken naar Willem II. Het nieuws lekte al eerder uit waardoor FC Den Bosch-trainer Fons Groenendijk besloot om het defensieve duo uit de selectie te zetten met het oog op de tweestrijd met Willem II.

Naast Van Buuren en Peters kondigde Van Hintum voor de camera's van Eredivisie Live de komst van nog twee spelers aan. Het gaat om Gaby Jallo (Heracles Almelo) en Philipp Haastrup (Helmond Sport). Alle vier de nieuwelingen zijn verdedigers. Dat was ook hard nodig na het aangekondigde vertrek van Swinkels en Perreira.

Willem II wil zich op termijn nog op een aantal andere posities versterken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!