Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo blijft in Eredivisie


20 mei 2012 - VVV Venlo speelt ook komend seizoen in de Eredivisie. Dat werd wel op moeizame wijze bewerkstelligd. Thuis tegen Helmond Sport werd het 2-2 en daardoor bleef het tot de laatste moment niet altijd goed maar zeker spannend.

VVV Venlo had een uitstekende uitgangspositie na de 2-1 winst eerder deze week uit bij Helmond Sport. Toen vandaag Holla zijn ploeg al vroeg op voorsprong zette leek de tweestrijd definitief gespeeld. Via Stachnik en Grabovac kwam Helmond Sport binnen het kwartier echter op 1-2 en zou het nog spannend worden.

Helmond Sport bleef voetballen en kreeg ook kansen op de 1-3 wat zou betekenen dat VVV Venlo in het restant minimaal twee keer had moeten scoren om alsnog een gelijkspel en dus behoud af te dwingen. Een makkelijk gegeven strafschop, benut door Holla, gaf VVV Venlo lucht. Naar mate het duel vorderde geloofde Helmond Sport nog wel in een stunt maar was het niet meer bij machte om het de thuisploeg echter moeilijk te maken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!