Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse gaat Europa in


20 mei 2012 - Het heeft even geduurd maar voor het eerst sinds het seizoen 2002/3003 gaat Vitesse weer Europa. Ook de tweede wedstrijd in de Europese playoff finale tegen RKC Waalwijk werd winnend (2-1) afgesloten. Medio juli stroomt Vitesse in de tweede voorronde van de Europa League in.

Al na drie minuten spelen was het vandaag in een volle Gelredome al geen wedstrijd meer. Wilfried Bony profiteerde van wanorde in de Waalwijkse defensie en tekende de 1-0 aan. Daarmee was het duel eigenlijk al gespeeld na de 1-3 zege van Vitesse in Waalwijk. In de fase na de 1-0 liet Vitesse het na om een tweede goal te maken. Bony was er nog het dichtst bij de 2-0, zijn inzet trof de paal.

Na rust gingen de fans er nog eens goed voor zitten maar het spel van beide teams was bijzonder belabberd. De spelers sukkelden elkaar in slaap en dat was ook de inleiding van de 1-1. Een gebrek aan concentratie bij de Vitesse-defensie betekende de fraaie 1-1 van Castillion. Lang stond die stand niet op het bord. Via Ibarra, op aangeven van Bony, werd het al snel weer 2-1.

De 2-1 zou in Arnhem ook de eindstand zijn. In de slotfase van het duel waren er nog publiekswissels voor Hofs en Bony. Na het laatste fluitsignaal brak er een groot feest los in de Gelredome. Vitesse gaat Europa weer in.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!