Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chelsea-winst ook van invloed op Feyenoord


21 mei 2012 - De Champions League-winst van Chelsea heeft voor een groot aantal veranderingen gezorgd. Belangrijkte is natuurlijk dat Chelsea de winst op Bayern Munchen direct instroomt in de groepsfase van de Champions League. Tottenham Hotspur grijpt als nummer vier van Engeland naast de Champions League, Anderlecht dat eerder direct was geplaatst speelt voorronde.

De winst is ook van invloed op het lijstje van mogelijke tegenstanders van Feyenoord. Doordat het nodige is geschoven zijn nu Sporting Braga en Spartak Moskou verzekerd van de vierde voorronde van de Champions League. Eerder zouden beide clubs nog spelen in de derde voorronde. Dat maakt het lijstje van eventuele tegenstanders van Feyenoord in de derde voorronde kleiner.

Waren het eerst nog 5 mogelijke tegenstanders, dat zijn er nu 4 geworden. Dinamo Kiev (Oekraine) en Fenerbahce (Turkije) staan al vast als mogelijke tegenstanders. Mogelijk dat Club Brugge en Panathinaikos hierbij komen. Club Brugge grijpt naast een geplaatste status indien FC Kopenhagen tweede eindigt in de Deense competitie. Daar heeft het nu veel van weg. FC Nordsjaelland staat er namelijk eerste, kort gevolgd door Kopenhagen. Woensdag staat de laatste speelronde in Denemarken op het programma.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!