Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jan Vertonghen zet zinnen op transfer Tottenham


21 mei 2012 - Jan Vertonghen heeft bij de clubleiding van Ajax aangegeven dat hij de Amsterddammers komende zomer alleen wil verlaten voor Tottenham Hotspur. Vertonghen hoopt dat beide clubs er snel uitkomen.

Onderhandelingen tussen Ajax en Tottenham Hotspur lopen niet voorspoedig. Ajax denkt aan een transfersom van 15 miljoen euro. Tottenham Hotspur vindt dat veel te gortig voor een speler die nog een contract heeft voor een seizoen en volgend jaar transfervrij kan worden opgehaald.

Tot dusver heeft Tottenham Hotspur een bod van 9 miljoen euro voor Vertonghen bij Ajax neergelegd. Tottenham Hotspur liep door de Champions League-winst van Chelsea het miljoenenbal zelf mis. Tottenham Hotspur komt volgend jaar nu uit in de Europa League. Voor Vertonghen is dat geen aanleiding om op zoek te gaan naar andere geïnteresseerde clubs. Deze week zitten Ajax en Spurs weer om de tafel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!