Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Adam Maher kiest voor Oranje


21 mei 2012 - Adam Maher kiest voor een interlandloopbaan met het Nederlands Elftal. Maher twijfelde lange tijd tussen Nederland en Marokko. Tijdens de trainingsstage met Oranje in Lausanne zijn ook de laatste twijfels bij de middenvelder van AZ weggenomen.

"Als de bondscoach me nodig denkt te hebben op het EK, ga ik mee", zegt de pas achttienjarige Maher in De Telegraaf. "Ik heb het er met mijn familie uitgebreid over gehad. En dit lijkt me het beste. Voor mijn ontwikkeling is het goed als ik Europese kampioenschappen en WK's speel."

"En met deze jongens om me heen voel ik dat ik stappen maak", zo gaat de winnaar van de Johan Cruijff Prijs voor het grootste talent op de Nederlandse velden verder. "Ik probeer heel veel op te steken van Wesley Sneijder, Mark van Bommel en Robin van Persie. Van iedereen eigenlijk."

Ook als Maher voor het naderende Europees Kampioenschap bij de laatste vier afvallers behoort zal zijn keuze blijven staan. Maher: "Alleen hoef ik het besluit dan nog niet officieel kenbaar te maken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!