Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vanavond: Bayern - Oranje


22 mei 2012 - De veelbesproken oefeninterland tegen Bayern Munchen staat voor vanavond op het programma. Vast staat al wel dat Bert van Marwijk een aantal onervaren spelers speeltijd gaat gunnen.

Maarten Stekelenburg, Tim Krul, Wilfred Bouma, Joris Mathijsen en Gregory van der Wiel trainden gisteren achter gesloten deuren in Lausanne. De verwachting is dat het vijftal vanavond dan ook niet in actie komt voor het Nederlands Elftal in de Allianz Arena tegen Bayern Munchen.

Ibrahim Afellay en Stijn Schaars ontbreken eveneens vanwege clubverplichtingen. In de aanloop naar het Europees Kampioenschap krijgen een aantal onervaren spelers speelminuten waaronder Vlaar, Willems en Naringh.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Vorm; Boulahrouz, Vlaar, Mathijsen en Willems; De Jong en Van der Vaart; Narsingh, Sneijder en Kuyt; Huntelaar

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!