Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Voorzitter Tottenham bezoekt Amsterdam


22 mei 2012 - Ajax en Tottenham Hotspur zijn het nog niet eens over de transfer van Jan Vertonghen. Gisteren bezocht de voorzitter van Spurs, Daniel Levy, Amsterdam voor onderhandelingen. Na een dag vol onderhandelen keerde Levy weer terug naar Londen.

De Telegraaf schrijft dat Levy 's morgens om 10 uur vanuit Schiphol doorreisde naar de Amsterdam ArenA. Daar sprak Levy uitgebreid met de Ajax-directeuren Jeroen Slop en Henri van der Aat over verschillende constructies om tot een akkoord te komen met Ajax. Vertonghen heeft in Amsterdam nog een contract tot volgend jaar zomer.

Er zit nog altijd een verschil tussen vraag en aanbod. Vooralsnog houdt Ajax vast aan een vraagprijs van 15 miljoen euro. Tottenham Hotspur wil 9 miljoen euro betalen voor een speler die nog een jaar in Amsterdam vastligt en volgend jaar transfervrij de overstap kan maken. Stilletjes hoopt Ajax op een prijsopdrijvende werking, daarvoor moet zich eerst nog wel een andere club melden.

Jan Vertonghen gaf eerder te kennen graag komend seizoen voor Tottenham Hotspur te willen spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!