Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Spectaculaire' persconferentie bij FC Groningen


22 mei 2012 - FC Groningen heeft voor 16.00 uur een 'spectaculaire' persconferentie aangekondigd 'waarbij een aantal mededelingen wordt gedaan omtrent de invulling van de selectie voor het komende seizoen'.

Volgens de laatste berichten wil FC Groningen de komst van drie a vier spelers aankondigen. Een van die spelers moet volgens Omroep Gelderland middenvelder Michael de Leeuw zijn. De middenvelder verruilt degradant De Graafschap voor de Noordelingen. De voormalig speler van BV Veendam scoorde dit seizoen maar liefst 10 keer voor de Superboeren en werd daarmee clubtopscorer.

Eerder trok FC Groningen al Filip Kostic (foto) aan als vervanger van Dusan Tadic die voor ruim 7 miljoen euro naar FC Twente zal verkassen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!