Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Amerikaans avontuur voor Mads Junker?


22 mei 2012 - Er lonkt een Amerikaans avontuur voor Mads Junker. Voor de Deense aanvaller is belangstelling van twee clubs uit de top vijf van de MLS, het hoogste niveau in de Verenigde Staten.

De 31-jarige aanvaller heeft een aflopend contract bij Roda JC en is toe aan een nieuwe uitdaging. Deze zou ook best in Nederland kunnen liggen. Wel zal Junker zich oriënteren op een mogelijke overgang naar de Verenigde Staten. Op korte termijn zal hij naar de andere kant van de oceaan afreizen.

"Nu ik transfervrij ben, zou ik zo'n stap kunnen maken", aldus Junker in gesprek met Voetbal International. "Aan de andere kant sluit ik hiermee zeker andere opties niet uit. Een mooie club in Nederland zie ik ook nog steeds zitten."

Mads Junker behoort tot de voorlopige selectie van Denemarken voor Euro 2012.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!