Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC verbolgen over vertrek Zeefuik naar Groningen


22 mei 2012 - Genaro Zeefuik maakte dit seizoen indruk tijdens zijn huurperiode bij NEC. De Nijmeegse club maakte werk van de aanvaller maar ziet Zeefuik nu naar FC Groningen verkassen. NEC is bijzonder teleurgesteld in het besluit van de van PSV-gehuurde aanvaller.

"We waren er donderdag eigenlijk al uit met Zeefuik. Voor negentig procent was alles rond. Het vertrouwen was er van de trainer en van ons allemaal. We hadden alles samen naar tevredenheid besproken en dan verdwijnt dat allemaal ineens als sneeuw voor de zon omdat ze ergens anders een hoger salaris krijgen", reageert technisch directeur Aalbers van NEC in gesprek met Omroep Gelderland verbolgen

"Ik ben teleurgesteld in de handelswijze van Zeefuik. We waren al maanden met hem bezig en hij kon bij ons voor vier jaar tekenen. Maar zo gaat dat blijkbaar", zegt Aalbers in gesprek met Omroep Gelderland. Overigens heeft FC Groningen nog geen nieuwe trainer voor het volgend seizoen. Onlangs werd Pieter Huistra ontslagen.

Zeefuik zal in Groningen een contract voor vier seizoenen tekenen. Vanmiddag wordt de aanvaller door FC Groningen gepresenteerd. FC Groningen kondigde op haar website spectaculair nieuws aan. Drie a vier spelers zouden de stap naar FC Groningen maken. Eerder lekte al uit dat De Leeuw (De Graafschap) en Schet (RKC Waalwijk) de overstap naar Groningen zullen maken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!