Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Groningen kondigt komst drietal aan


22 mei 2012 - FC Groningen heeft op de vooraf als 'spectaculaire' betitelde persconferentie de komst van drie spelers aangekondigd. Het gaat zoals al eerder vanmiddag uitlekte om Michael de Leeuw (De Graafschap), Mitchell Schet (RKC Waalwijk) en Genero Zeefuik (PSV, dit seizoen verhuurd aan NEC).

De Leeuw en Zeefuik tekenden ieder voor vier seizoenen in de Euroborg. Schet ligt een jaar korter vast tot de zomer van 2015. Waar FC Groningen voor De Leeuw en Zeefuik een transfersom moest ophoesten aan respectievelijk De Graafschap en PSV komt Schet transfervrij over van RKC Waalwijk waar hij een aflopende verbintenis had.

De 25-jarige middenvelder De Leeuw kon dit seizoen niet voorkomen dat De Graafschap ondanks 10 goals in 33 duels en ook nog eens 6 assists. Door de degradatie van De Graafschap kon De Leeuw voor een gelimiteerde transfersom vertrekken. De 24-jarige Schet speelde in de jeugdopleiding van FC Utrecht en Feyenoord om via Excelsior in 2010 uit te komen bij RKC Waalwijk. Schet speelde dit seizoen 27 duels waarin hij 3 keer scoorde en verantwoordelijk was voor 10 assists. Tot slot is daar 21-jarige Zeefuik die dit seizoen namens NEC 6 keer scoorde in de Eredivisie.

Voor FC Groningen staat de teller van nieuwe spelers nu op vijf. Eerder kondigde FC Groningen al de komst aan van middenvelder Paco van Moorsel van FC Den Bosch en aanvaller Filip Kostic van Vojvodina Novisad. Belangrijkste spelers die deze zomer bij FC Groningen vertrekken zijn aanvoerder Petter Andersson en aanvaller Dusan Tadic.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!