Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord: 'Bakkal vertrekt, Immers komt'


22 mei 2012 - Otman Bakkal vertrekt deze zomer bij Feyenoord. Lex Immers wordt in Rotterdam-Zuid de vervanger. Dat meldt Martijn Krabbendam, de Feyenoord-watcher van Voetbal International. Feyenoord en ADO Den Haag naderen een akkoord over de transfersom.

Feyenoord huurde Bakkal het afgelopen seizoen van PSV. In Eindhoven heeft de aanvallende middenvelder een aflopende verbintenis. Bakkal zal gebruik maken van zijn transfervrije status om een buitenlands avontuur aan te gaan. De middenvelder kwam in zijn loopbaan nog nooit uit voor een buitenlandse club.

Lex Immers moet de nieuwe nummer tien van Feyenoord gaan worden. Immers heeft nog een doorlopend contract bij Den Haag en er zal dus een transfersom op tafel moeten komen. Immers ziet zelf wel een transfer naar Feyenoord zitten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!