Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Overtoom denkt aan vertrek bij Heracles


22 mei 2012 - Het gaat snel met Willie Overtoom. Komend weekend hoopt de middenvelder van Heracles Almelo zijn debuut te maken voor Kameroen. Daarnaast hoopt hij deze zomer op een mooie transfer naar een club uit binnen- of buitenland.

"Ik draai er niet omheen: het is tijd voor een stap hoger", aldus de middenvelder in gesprek met NUsport. "Dat vond ik vorig jaar al. Afgelopen seizoen heb ik wat blessures gehad en is er veel aandacht voor me gekomen van de pers. Dat heeft me als persoon sterker gemaakt. Dus voel ik me nog meer klaar voor een nieuwe stap dan vorig jaar. Ik wil naar een Nederlandse club die in de topvijf speelt of naar een mooie buitenlandse club."

Onder andere AZ en FC Twente zouden de situatie van Overtoom in de gaten houden. Mogelijk dat ook buitenlandse clubs hem na zijn debuut bij Kameroen op hun verlanglijstje zetten. "Maar het is afwachten of de interesse concreet wordt. Mijn vriendin zou het geweldig vinden als we weer in Alkmaar konden gaan wonen, maar ik sta overal voor open. De kinderen zijn nog jong, dus we kunnen beter nu naar het buitenland gaan dan wanneer ze al allemaal vriendjes en vriendinnetjes hebben gemaakt."

Maar eerst een debuut voor Kameroen. "Die trip wordt heel speciaal voor mij. Ik wilde eigenlijk al eerder naar Kameroen. Mijn ouders hebben er een huis gekocht en zijn er de afgelopen jaren geregeld geweest. Ik kon helaas elke keer niet mee, omdat m'n schema dat niet toeliet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!