Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bakkal twijfelt nog altijd over toekomst


23 mei 2012 - Otman Bakkal bloeide dit seizoen helemaal op bij Feyenoord na een aantal moeizame jaren bij PSV. Hoewel Bakkal en Feyenoord nog praten over een gezamenlijke toekosmt lijkt de middenvelder gebruik te maken van zijn transfervrije status voor een buitenlands avontuur.

Bakkal heeft een aflopend contract bij PSV en kan transfervrij de overstap maken naar een buitenlandse club. Maar ook Feyenoord blijt lonken. "Het moment dat ik de knoop wil doorhakken, komt wel dichterbij", aldus Bakkal tegenover Voetbal International.

"Wat wil ik? Blijf ik bij Feyenoord? Mooie club, leuke spelersgroep, fantastische supporters, uitstekende trainer en sportief perspectief," stelt Bakkal. "Of ga ik het onbekende aan? Het avontuur, kijken hoe het over de grens is. In januari ben ik 27 jaar geworden, ik sta op een kruising. Real Madrid en Barcelona komen niet."

"Dat weet ik zelf ook wel", gaat Bakkal verder "Maar wat is er mis met clubs net onder die categorie? De subtop in een groot voetballand is van een hoger niveau dan de top hier. Ik ben daar wel nieuwsgierig naar. Dat geef ik eerlijk toe. Ik denk dat juist dat aspect voor mij de doorslag zal geven als ik Feyenoord verlaat: het onbekende. Voor mijn ontwikkeling als mens lijkt me dat ook niet zo slecht."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!