Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Dortmund in de markt voor Luuk de Jong'


23 mei 2012 - Een aantal aanbidders van Luuk de Jong blijft groeien. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Bild heeft nu ook Borussia Dortmund interesse. Eerder werd de aanvaller van FC Twente al in verband gebracht met Liverpool, Chelsea en Borussia Monchengladbach.

De 21-jarige De Jong moet bij de kampioen van Duitsland de opvolger worden van Lucas Barrios die een Chinees avontuur is aangegaan. Trainer Jurgen Klopp is zeer gecharmeerd van de international en hoopt dan ook dat Borussia Dortmund en FC Twente snel zaken kunnen doen. De gevraagde transfersom van 15 miljoen euro ziet Dortmund niet als struikelblok. Sterker nog, men wil voor Euro 2012 zaken doen om te voorkomen dat De Jong bij een of twee goals op Euro 2012 duurder zal worden.

De Jong maakte dit seizoen 25 doelpunten in de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!