Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Robert Maaskant aan de slag bij FC Groningen


23 mei 2012 - Robert Maaskant wordt de nieuwe trainer van FC Groningen. Maaskant volgt Pieter Huistra op die na het afgelopen seizoen op straat werd gezet vanwege de teleurstellende eindpositie in de Eredivisie. FC Groningen eindigde op de veertiende plaats.

Voor 43-jarige Maaskant betekent de aanstelling een terugkeer naar Nederland en de Eredivisie. Maaskant werkte in het verleden voor RBC Roosendaal, Go Ahead Eagles, Willem II en NAC Breda. In 2010 vertrok Maaskant naar Wisla Krakow waar hij in zijn eerste seizoen direct kampioen van Polen werd. In het tweede seizoen moest Maaskant echter het veld ruimen.

Maaskant ging onlangs als vriendendienst voor enkele maanden aan de slag in de Verenigde Staten voor Texas Dutch Lions. Op basis van een clausule kan hij daar vroegtijdig te vertrekken om eind juni met FC Groningen de voorbereiding in te gaan.

Voor komend seizoen legde FC Groningen al Mitchell Schet (RKC Waalwijk), Genaro Zeefuik (PSV/NEC), Michael de Leeuwe (De Graafschap), Filip Kostic (Vojvodina Novisad) en Paco van Moorsel (FC Den Bosch) vast. Hier tegenover staat het vertrek van aanvoerder Petter Anderson (onbekend) en Dusan Tadic (FC Twente).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!