Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Labyad ligt door fout jaar langer vast bij PSV


24 mei 2012 - Zakaria Labyad staat dan toch nog een jaar onder contract bij PSV. Een fout van zijn vader / zaakwaarnemer betekent dat Labyad tot de zomer van 2013 aan PSV verbonden is. Een transfer naar Sporting Lissabon ligt nu nog complexer. Labyad had zijn contract in Eindhoven moeten opzeggen.

"De meeste spelers kennen deze regel niet, maar goede zaakwaarnemers wel", sneert technisch manager Marcel Brands in Voetbal International richting de vader / zaakwaarnemer van Labyad. "Zij hebben ons nog niets gestuurd en hij ligt dus hoe dan ook nog één jaar vast bij PSV."

Een aantal maanden gelenden tekende Labyad in Lissabon een contract voor vijf seizoenen bij Sporting. Dat was mogelijk omdat het kamp Labyad meende dat de optie in zijn contract niet rechtsgeldig was. PSV is het daar niet mee eens en is bereid te praten over een eventuele transfer.

Tussen Marcel Brands en Labyad lijkt het nooit meer goed te komen. Labyad: "Iemand die zulke dingen zegt, neem ik niet meer serieus. En dat noemt zich technisch manager. Voor mij is hij niet meer dan een conciërge."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!