Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord kent mogelijke tegenstanders CL


24 mei 2012 - Feyenoord weet wie haar tegenstander kan worden in de derde voorronde van de Champions League. Het zal een trip naar Denemarken, Turkije, Griekenland of Oekraine gaan worden.

FC Kopenhagen (Denemarken), Fenerbahçe (Turkije), Panathinaikos (Griekenland) en Dinamo Kiev (Oekraïne) eindigden in hun eigen land op de tweede plaats en zijn voor de derde voorronde geplaatst. Feyenoord is door het ontbreken van Europese voetbal de afgelopen jaren ongeplaatst voor deze voorronde.

De eerste wedstrijden staan op het programma voor 31 juli / 1 augustus. De returns staan voor 7 en 8 augustus op het programma. Vervolgens stromen de winnaars door naar de vierde voorronde van de Champions League. Er is voor Feyenoord dus nog een lange weg te gaan naar de groepsfase van het miljoenenbal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!