Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van den Brom blijft Vitesse trouw


24 mei 2012 - John van den Brom is ook komend seizoen trainer van Vitesse. Ondanks een flirt met de Belgische topclub Anderlecht en interne politiek heeft Van den Brom besloten aan te blijven en met Vitesse komend seizoen Europa in te gaan.

"Dit soort berichtgeving is tegen onze principes in," zegt technisch directeur Ted van Leeuwen op de website van Vitesse. "Zo lijkt het net alsof er een nieuwe situatie is ontstaan, terwijl er niets veranderd is. Het contract van John is onlangs automatisch met nog twee jaar verlengd. Iedereen binnen de club is buitengewoon tevreden met het resultaat in de competitie, de manier van voetballen en de talentontwikkeling van individuele spelers. Na de belangstelling van Anderlecht is er opeens een berichtenstroom op gang gekomen. Die onduidelijkheid willen we hiermee wegnemen."

Van den Brom is blij dat er eindelijk duidelijkheid is. Ook al kreeg hij niet alles mee. Vitesse neemt namelijk in Suriname deel aan de Parbo Cup. "Natuurlijk is het vleiend dat er een club van het formaat Anderlecht belangstelling heeft.Op hetzelfde tijdstip kwamen er van derden verhalen in de wereld dat Jordania niet tevreden zou zijn. We hebben daarover gesproken en hij ontkende dat. Natuurlijk hebben we weleens ergens discussie over, maar daar hou ik juist van en daarvoor loop ik nooit weg. Die gesprekken voeren we binnen de technische staf elke week. Dus voor mij is het klaar: ik blijf bij Vitesse. Daar ligt mijn hart."

Niet allen Van Leeuwen en Van den Brom waren duidelijk, ook Merab Jordania sprak zich uit: "John is de man voor Vitesse, zonder twijfel. Wij hebben een beleid ingezet met ons project. Wat anderen allemaal zeggen, wie er uit mijn naam spreekt, ik kan er weinig mee. John, Ted en ik bepalen het technische beleid en verder niemand. Uiteraard hebben we over details soms interne discussies, maar die zijn tussen ons en niet bestemd voor de buitenwereld."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!