Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente bevestigt transfer Ola John


24 mei 2012 - Ola John maakt definitief de overstap van FC Twente naar Benfica, de Tukkers hebben dat op haar eigen website bevestigd. In Portugal lag bij Benfica een vijfjarig contract klaar dat de aanvaller multimiljonair zal maken.

Voorzitter Joop Munsterman op de website van FC Twente: "Ola John is als tienjarige jeugdspeler naar FC Twente gekomen en heeft zich als jongen uit de regio fantastisch ontwikkeld binnen onze Voetbalacademie. Daar mogen we trots op zijn. Ola is een voorbeeld voor vele andere jongens binnen de opleiding."

"Direct na onze Champions League-wedstrijden tegen Benfica werd duidelijk dat de Portugese club interesse in John had", ging Musterman verder. "Uiteindelijk heeft dat geleid tot deze transfer. We wensen Ola veel succes en geluk in zijn verdere voetbalcarrière."

Ola John: "Bij Benfica krijg ik als jonge speler de kans me verder te ontwikkelen. Dat is voor mij heel belangrijk. Toch was het een moeilijke beslissing FC Twente te verlaten. Ik ben hier opgegroeid en de club zit in mijn hart." Benfica heeft veel vertrouwen in de kwaliteiten van John. Er is een gelimiteerde transfersom van maar liefst 45 miljoen euro voor de aanvaller opgenomen.

FC Twente hoeft niet op zoek naar een vervanger van Ola John. De komst van Dusan Tadic (FC Grongingen) werd eerder al door Twente aangekondingd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!