Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Jans rekent niet meer op Deens avontuur


25 mei 2012 - Ron Jans rekent niet meer op een Deens avontuur. Odense BK had serieuze belangstelling en Jans had zelf ook wel oren naar deze club. Na een bezoek aan Denemarken verwacht Jans er echter neits meeer van.

Afgelopen week zag Jans volgens het Algemeen Dagblad Odense 'toevallig' spelen in Køge toen hij zijn vriend en voormalig PEC Zwolle-ploeggenoot Jesper Rasmussen bezocht. 'Ik had ook een afspraak met Odense', zo stelt Jans in gesprek met AD Sportwereld. 'Maar die werd op het laatste moment afgezegd. Waarom is me niet duidelijk, maar ik ga ervan uit dat ik een streep door Odense kan zetten.'

Ron Jans besloot eerder zijn aflopende verbintenis bij SC Heerenveen niet te verlengen. De oefenmeester heeft nog geen nieuwe club voor komend seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!