Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ismail Aissati kan verlengen bij Ajax


25 mei 2012 - Imsail Aissati kan zijn aflopende verbintenis bij Ajax met drie seizoenen verlengen, zo meldt De Telegraaf. Aissati knokte zich het afgelopen seizoen vanuit een uitzichtloze situatie (beloften) weer terug naar de hoofdmacht van Frank de Boer.

De 23-jarige Aissati krijgt de beloning die hij verdiend. Aissati gaf na zijn verbanning naar de beloften niet op en bleef keihard knokken. Het leidde naar een terugkeer bij het eerste elftal en uiteindelijk de Eredivisie-tweede titel op rij voor de Amsterdammers.

Evenals Miralem Sulejmani zal ook Aissati moeten inleveren op zijn huidige contract wil hij bij Ajax aanblijven. Eerder kwam Aissati uit voor PSV, FC Twente en Vitesse.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!