Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord stopt gesprekken met Leerdam


25 mei 2012 - Kelvin Leerdam is niet akkoord gegaan met het voorstel van Feyenoord om zijn contract te verlengen. Feyenoord heeft hierop besloten onderhandelingen stop te zetten. "We zijn erg teleurgesteld", aldus technisch directeur Martin van Geel vrijdag in het Algemeen Dagblad.

Leerdam heeft in Rotterdam-Zuid een contract tot de zomer van 2013 en kan derhalve na volgend seizoen transfervrij uit De Kuip vertrekken. Onderhandelingen waren al enige tijd gaande en uiterlijk vandaag diende Leerdam een beslissing te nemen. Het verschil tussen vraag en aanbod was te groot.

Van Geel denkt niet aan een verkoop van Leerdam deze zomer. "Hij heeft nog een eenjarig contract, hij blijft dus Feyenoorder", aldus Van Geel. De 21-jarige Leerdam maakte in het seizoen 2008/2009 zijn debuut voor Feyenoord. Inmiddels speelde hij 85 duels in het eerste elftal van de Rotterdammers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!