Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'PSV haalt Waterman als back-up voor Tyton'


25 mei 2012 - Boy Waterman is de nieuwe reservedoelman van PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De 28-jarige doelman wordt transfervrij overgenomen van Alemannia Aachen dat onlangs degradeerde van de Tweede naar de Derde Bundesliga.

Vrijdag (vandaag) wordt de voormalig doelman van SC Heerenveen, AZ, ADO Den Haag en De Graafschap medisch gekeurd. Het is onbekend voor hoe lang Waterman in Eindhoven zal tekenen. Duidelijk is wel dat Waterman de concurrentie zal moeten aangaan met Przemyslaw Tyton.

PSV was druk op zoek naar een extra keeper. De aflopende verbintenis met Andreas Isaksson werd niet verlengd terwijl Jeroen Zoet nog een seizoen wordt verhuurd aan RKC Waalwijk. Derde doelman Khalid Sinouh wordt niet als een serieuze concurrent van Tyton gezien.

Vermoedelijk zal PSV met Waterman een contract aangaan voor 1 maximaal 2 seizoenen. Na volgend seizoen, wanneer hij nog een jaar ervaring heeft opgedaan bij RKC Waalwijk, zal dan vermoedelijk terugkeren naar het Philips Stadion.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!