Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV bevestigt komst Boy Waterman


26 mei 2012 - PSV heeft de komst van Boy Waterman officieel aangekondigd. De 28-jarige doelman komt over van het Duitse Alemannia Aachen dat degradeerde uit de Tweede Bundesliga. In Eindhoven moet de 28-jarige Waterman de concurrentie aangaan met Przemyslaw Tyton.

"PSV wil met Przemyslaw Tyton en Boy Waterman twee goede keepers hebben voor wederom een lang seizoen", aldus technisch manager Marcel Brands. PSV neemt juist afscheid van Khalid Sinouh waarvan het contract afliep. "Khalid heeft het in zijn rol uitstekend gedaan afgelopen seizoen. Met Waterman en ons eigen jonge talent Nigel Bertrams kiezen we er voor om hen de kans te geven."

Waterman degradeerde het afgelopen seizoen uit de Tweede Bundesliga met Aachen ondanks dat hij zelf kon terugkijken op een goed seizoen. Waterman op PSV.nl: "Als PSV komt, wat één van de grootste clubs van Nederland is, dan is dat wel een verrassing ja. We zijn een contract overeengekomen voor één seizoen. We zien wel wat het seizoen ons brengt en wat we uiteindelijk verder gaan doen. Ik wil voor de eerste plek gaan. Natuurlijk is Tyton vorig jaar gehaald en is dat een goede keeper. Alleen ben ik niet naar hier gekomen om op de bank te gaan zitten. Dat moet geen enkele voetballer willen, dus ik ook niet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!